• График работы
  • Пн.-Пт.: 9:00-18:00
  • Каталог товаров

    FLEX - Експерт у галузі полірування.

     Чи йдеться про полірування, догляд за лаковими поверхнями, чи про покриття захисним шаром, про подряпини чи голограму - у нас є не тільки оптимальні машини, але ми можемо допомогти Вам у всіх питаннях при поводженні з лакованими поверхнями.

    Лакове покриття автомобілів піддається постійному навантаженню. З одного боку погодними умовами та забрудненням повітря, з іншого – механічними впливами. Як наслідок з'являються смуги та подряпини. Поверхня місцями втрачає блиск і стає матовою. Особливо помітна картина дефекту на темних тонах або при сонячному освітленні. Не менше клопоту завдають також голограми. Не важливо, які за розміром, навіть зовсім маленькі, вони залишають після себе на лакованій поверхні каламутні та сіруваті, схожі на жирну плівку сліди.

    Поради та рекомендації:

    1. Перш ніж Ви почнете працювати, Ви повинні відклеїти гумові частини, ущільнювачі, а також не лаковані деталі. Завдяки цьому Ви заощадите сили на стомлюючому завершальному очищенні.

    2. Дотримуйтесь рекомендацій щодо поєднання машини та поліруючого засобу.

    3. Перевірте політуру на невеликій, невидимій ділянці.

    4. Почніть зі ступеня частоти обертання 1, дойдіть до максимальної величини 2300 обертів на хвилину.

    5. Завжди перевіряйте температуру поверхні тильною стороною руки. Вона має максимально відповідати температурі руки. Занадто сильне натискання та надто високі швидкості ведуть до пошкодження поверхонь.

    6. Нехай машина працює під власною вагою.

    7. Будь-яке забруднення шкірки та губки може негативно вплинути на результат.

    8. Використовуйте для того самого засобу завжди ту ж губку/ шкірку.

    9. Перед поліруванням та нанесенням захисного шару змочуйте губку або шкірку. Це полегшить Вашу роботу і запобігає швидкому висиханню політури або захисного покриття.

    10. Суха политура може викликати пошкодження поверхні, тому Ви повинні постійно змочувати поверхню розбризкувачем.

    11. Щоб уникнути пошкодження поверхні та досягти рівномірного результату, Ви не повинні зупиняти машину.

    12. Після завершення робіт Ви повинні видалити зайвий полірувальний засіб з поверхні чистою серветкою з мікрофібри, яка використовується тільки для одного виду засобів.

    13. Очищення шкірки, губки або серветки з мікрофібри після застосування підвищує термін служби Ваших допоміжних засобів.

     Яку полірувальну машину вибрати?

    Для області застосування "Поверхні з покриттям" FLEX пропонує ідеальні рішення для виконання будь-яких типів полірувальних робіт.

    1. Ніжність і міць у вивіреній пропорції

    Високе тягове зусилля за низької частоти обертання. Це відмінна риса машин для м'якого полірування марки FLEX. Вже при запуску в низькому діапазоні частоти обертання всього 380-400 об/хв Ви зможете відчути силу цього інструменту. Потужний момент, що крутить, без нагріву дозволить Вам виконати полірувальні роботи на найскладніших поверхнях. Особливо слід зазначити низький рівень шуму під час роботи машини. Ці переваги гідно оцінені професіоналами, які користуються легендарним полірувальником L 602 VR, а тепер доступні і Вам у новій моделі РЕ 14-2150.

     2. Майстер на всі руки

    Компактні та зручні універсальні полірувальні машини FLEX відрізняються широким діапазоном частоти обертання: від 1100/1200 об/хв до 3700 об/хв. Тут у Вас є можливість вибору між класичною моделлю L 1503 VR з повзунковим перемикачем та рукояткою на кожусі та ергономічною моделлю РЕ 14-3 125 з тонкою рукояткою та перемикачем прискорення.

     3. Ротаційно-ексцентрикова машина

    Комбіновані обертальні та ексцентричні рухи машини ХС 3401 VRG відтворюють рухи руки людини. При цьому поверхня не нагрівається, а якість фінішної обробки відповідає найвищим вимогам. Підходить не тільки для запечатування та догляду за поверхнями з покриттям, але і для полірування їх без голограм. Крім того, полірувальна машина ХС 3401 VRG ідеально справляється з видаленням павутинок і голограм.

     4. FLEX. Експерт у галузі полірування.

    Полірувальна машина L1202 оптимально підходить для використання для обробки дерев'яних поверхонь та нержавіючої сталі. Пристрій застосовується з полірувальними кругами, елементами та щітками великого розміру.
     

     FLEX - Експерт у галузі полірування. - Инсел