• График работы
  • Пн.-Пт.: 9:00-18:00
  • Каталог товаров

    Irwin Vise-Grip – винахід над яким час не владний

    Девіз компанії Irwin – висока якість та інновація. Вже багато років фахівці компанії успішно підтримують ці слова насправді. Інновації не змушують на себе чекати. Кожна новинка, кожен винахід – це просто шедевр.

    Технологія Vise-Grip – це один із найвдаліших винаходів компанії. Її автором став William Petersen, той самий, який був одним із засновників компанії. Компанія Irwin є власником патенту на цей винахід.

    Суть технології полягає у розробці оригінальних щипців. З моменту появи технологія вдосконалилася. Сьогодні щипці технології Vise-Grip – це надміцні інструменти, виготовлені зі сплаву високолегованої сталі, який захищає щипці від злипання та забезпечує гостроту зубцям значний час.

    Irwin Vise-Grip – винахід над яким час не владний - Инсел

     

     

     

    Кожен вид щипців оснащений спеціальним регулювальним гвинтом. З його допомогою легко керувати натиском.

    З метою забезпечення тривалого використання конструктори створили максимально міцний корпус. А технологія зубців призначена для міцного затиску під будь-яким кутом.

    Безпеку роботи з інструментом забезпечує спеціальна клямка, яка запобігає випадковому розтисканню. Крім того, кожен інструмент покритий шаром хрому, що надійно захищає від корозії.

    Термін служби плоскогубців із фіксатором Vise-Grip вдвічі перевищує термін служби інших інструментів цього типу, що є на ринку.